De Langhenkel Groep detacheert al meer dan 25 jaar vakmensen op academisch en HBO-niveau door heel het land. Dat is het hart van ons bedrijf. Maar wij doen meer. Jij doet meer. Wij zijn een open bedrijf, dat veel van jouw zelfstandigheid vergt. Wij opereren in een dynamische sector, waarin de invloed van de politiek groot is, waar de maatschappij kritisch naar kijkt en waar de ene verandering de andere verandering snel opvolgt. Dat betekent dat wij snel schakelen en dus dat jij snel schakelt. Dat betekent dat jij je vak voortdurend moet bijhouden, dat je regelmatig door ons wordt bijgeschoold en dat kennis en ervaring onderling worden gedeeld. Met zijn allen opereren we in de huidige competitieve en veeleisende markt als een eenheid om de beste opdrachten binnen te halen en te realiseren. Kortom, werken voor De Langhenkel Groep is een vak apart.

Wat doet De Langhenkel Groep? Anna legt het uit!


Wij doen meer

Naast gemeenten zijn onze medewerkers actief bij provincies, waterschappen, belangenorganisaties, zelfstandige bestuursorganen, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, zorgverzekeraars, zorg- en welzijnsinstellingen en bedrijven. Zo voeren wij handhavingsprojecten uit in het kader van de Wet studiefinanciering, delen wij kennis met de vakorganisatie van gerechtsdeurwaarders, helpen wij bedrijven met personeel dat schulden heeft, aanvaarden we adviesopdrachten van ministeries, houden wij lezingen bij bijvoorbeeld bijeenkomsten van wethouders of gemeenteraadsleden, organiseren we gratis expertmeetings voor onze opdrachtgevers, ontwikkelen wij vakliteratuur en handreikingen en verzorgen wij jaarlijks honderden cursussen en trainingen voor overheid en bedrijfsleven. Als medewerker van De Langhenkel Groep is het dus goed mogelijk om je hele carrière bij gemeenten door te brengen, maar het is niet onwaarschijnlijk dat je uitstapjes maakt of totaal ergens anders terecht komt.


Traineeship bij De Langhenkel Groep

Regelmatig leiden wij nieuwe medewerkers op voor verschillende functies op het gebied van werk, inkomen, zorg of ruimte. Of er binnenkort een opleiding start kan je zien bij onze vacatures. Wij bieden:

  • de langste opleidingstrajecten
  • de oudste en bekendste opleidingen
  • al tijdens de opleiding salaris
  • een uitstekend toekomstperspectief

Gratis informatieboekje

Bestel hier een uniek boekje waarin je als startende professional alles te weten komt over het werken voor een detacheringsbureau binnen het sociaal domein of het omgevingsrecht.

Meer weten?


Wil je meer weten over een baan bij De Langhenkel Groep, download dan hier de folder.

Je kan de folder ook bestellen, dan wordt deze je gratis toegezonden.
Vul dan hieronder je gegevens in.