Langhenkel Sociaal Domein is het onderdeel van De Langhenkel Groep dat zich voornamelijk richt op de vakgebieden werk, inkomen, maatschappelijke ondersteuning, zorg en onderwijs. Onze opdrachtgevers zijn (rijks)overheden, gemeenten, stichtingen en bedrijven. Wij hebben meer dan 250 professionals in vaste dienst en beschikken daarnaast over een netwerk van circa 300 freelancers.

Langhenkel Sociaal Domein doet onze opdrachtgevers een aanbod op maat, dat aansluit op de realiteit van de dag en de ambities van de toekomst. Met elkaar zorgen we ervoor dat het werk wordt gedaan en dat het goed wordt gedaan.

De Langhenkel Groep is op zoek naar gedreven Werkmakelaars voor opdrachtgevers (meestal gemeenten) in diverse regio’s.

Het werk

De werkmakelaar houdt zich bezig met de intensieve begeleiding van uitkeringsgerechtigden naar een baan. De werkmakelaar legt contacten met werkgevers, onderzoekt en analyseert waar zij behoefte aan hebben en matcht vervolgens werkzoekenden met deze werkgevers.

Hij/zij is een gedreven persoon met uitstekende contactuele vaardigheden die zich professioneel weet te presenteren, heeft een gedreven commerciële instelling en affiniteit met de doelgroep. Netwerken zit je in het bloed.

Wij vragen

  • een afgeronde hbo/wo opleiding;
  • aantoonbare kennis van de Participatiewet en aanverwante regelgeving;
  • commerciële instelling;
  • aantoonbare ervaring in het bemiddelen van uitkeringsgerechtigden naar werk;
  • aantoonbare ervaring met het acquisitie en relatiebeheer / echte netwerker;
  • beschikken over zelfstandige en plantmatige werkwijze;
  • de volgende competenties: affiniteit met de doelgroep, flexibel en daadkrachtig, overtuigingskracht, zelfstandig, representatief, teamplayer, resultaat- en doelgericht;
  • bereidheid om in verschillende regio’s opdrachten uit te voeren.

Interesse

Heb je interesse om als werkmakelaar via De Langhenkel Groep aan de slag te gaan dan ontvangen wij graag je cv voorzien van een goede motivatie. Reageer snel via werken@langhenkel.nl.

Delen!