Langhenkel Sociaal Domein is het onderdeel van De Langhenkel Groep dat zich voornamelijk richt op de vakgebieden werk, inkomen, maatschappelijke ondersteuning, zorg en onderwijs. Onze opdrachtgevers zijn (rijks)overheden, gemeenten, stichtingen en bedrijven. Wij hebben meer dan 250 professionals in vaste dienst en beschikken daarnaast over een netwerk van circa 300 freelancers.

Langhenkel Sociaal Domein doet onze opdrachtgevers een aanbod op maat, dat aansluit op de realiteit van de dag en de ambities van de toekomst. Met elkaar zorgen we ervoor dat het werk wordt gedaan en dat het goed wordt gedaan.

Functieomschrijving

Je ambitie is om een uitstekende docent te worden, die van vele markten thuis is. Maar je bent net afgestudeerd en de goede vaste banen liggen niet voor het oprapen. Misschien is De Langhenkel Groep dan wat voor jou! Met ons brede relatienetwerk en 25 jaar ervaring bieden wij je kansen door heel het land en bij uiteenlopende opdrachtgevers. Binnen korte tijd heb je alle ervaring die je nodig hebt om je carrière vorm te geven zoals jij dat wilt.

Kortom, kom in dienst  De Langhenkel Groep.

Taakomschrijving

  • Doceren en voorbereiden van het vak en/of het niveau waarin je bevoegd bent;
  • Onderhouden van contacten met alle betrokken partijen;
  • Leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsplannen en lesmaterialen.

Functie-eisen

  • Je bent (bijna) in het bezit van een lesbevoegdheid (o.a. Nederlands, Engels, Frans, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde);
  • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt recente een (stage) ervaring in het voortgezet en/of lager onderwijs afgerond;
  • Je bent reisbereid, leerlinggericht, communicatief sterk en flexibel.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze senior regiomanager, Irene Weertman-Halfwerk (iweertman@langhenkel.nl). Naar haar kun je ook (meteen) je cv een een korte brief met daarin je motivatie zenden.

Delen!