Wij zijn op zoek naar talent!

Voor ons Restart-programma zijn wij op zoek naar enthousiaste, leergierige talenten uit heel Nederland.
Heeft jouw carrière door (bijvoorbeeld economische) omstandigheden een andere wending gekregen, maar wil je heel graag weer terug naar je vakgebied Ruimte en Omgevingsrecht?
Bijvoorbeeld in de volgende functies:

>>    Beleidsmedewerker ruimtelijke ordening
>>    Vergunningverlener
>>    Toezichthouder
>>    Jurist (op o.a. het gebied van bestemmingsplannen, milieu, handhaving of grondzaken)
>>    Medewerker Grondzaken

Ook kandidaten die ervaring hebben opgedaan in de uitvoering van en het toezicht op bouwprojecten bijvoorbeeld bij aannemers, projectontwikkelaars en corporaties zijn van harte welkom.

Wil jij je carrière binnen de overheid een (nieuwe) impuls geven en ben je op zoek naar een programma die jouw kennis weer opfrist voor het werken binnen het Ruimtelijk Domein? Past afwisseling, vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling binnen een organisatie waar je helemaal jezelf kunt zijn bij jou? Lees dan snel verder over ons Restart-programma. We starten op 29 april 2019!

Wat is het Restart-programma?

Restart zegt het al…… Je maakt een doorstart in je carrière met een opleiding van 4 weken, waarin je kennis een update krijgt voor een vervolg van jouw carrière binnen de overheid. Na de opleiding volgt een praktijkperiode van 6 weken bij één van onze opdrachtgevers. Bij gebleken geschiktheid treed je bij ons in vaste dienst. Je wordt met actuele kennis en de juiste vaardigheden ingezet bij een gemeente, provincie, omgevingsdienst of waterschap op tijdelijke opdrachten die steeds nieuwe uitdagingen bieden. Hierdoor ontwikkel jij je versneld weer als professional binnen het Ruimtelijk Domein.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Je krijgt volop de mogelijkheid om aan je vaardigheden te werken en vakinhoudelijke cursussen te volgen bij ons eigen opleidingsinstituut. Daarnaast heb jij je eigen vaste aanspreekpunt, jouw regiomanager, die jou begeleidt in je ontwikkeling.

Restart biedt jou:

>>    Een contract voor onbepaalde tijd na het doorlopen van de opleidingsperiode (3 maanden)
>>    Een afwisselende baan met veel ontwikkelingsmogelijkheden
>>    Persoonlijke begeleiding van jouw regiomanager
>>    Een groot netwerk
>>    Vakinhoudelijke ondersteuning van collega’s en ons eigen opleidingsinstituut
>>    Een hecht team dat kennisdeling en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk vindt

Ben jij het talent dat wij zoeken? Of heb je vragen? Neem dan contact op met onze Recruiters:

>>    Karin Rezaie, 06-15874911 of krezaie@langhenkel.nl
>>    Mirte Bergsma, 06-11221914 of mbergsma@langhenkel.nl

Delen!