De Langhenkel Groep zoekt per april voor een relatie in de provincie Gelderland een Medewerker toezicht/handhaving milieu voor de duur van ongeveer 6 maanden (met optie tot verlenging). De opdracht is voor 36 uur per week.

De organisatie

De organisatie staat voor ‘Samen werken aan een duurzaam en veilige regio waarin inwoners en bedrijven goed kunnen wonen, werken en leven’. Ze doen dit door kwalitatief goede producten te leveren waarbij de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Ze werken zakelijk en efficiënt op basis van een producten- en dienstencatalogus. Naast deze standaardproducten en -diensten zijn we in staat specifiek maatwerk te leveren. Daarbij staan de volgende kerncompetenties centraal; klantgericht werken, resultaatgericht werken en flexibiliteit.

Het team milieutoezicht bestaat uit 15 praktijkmensen met een no-nonsense mentaliteit. De medewerkers in dit team hebben ieder hun eigen werkgebied maar werken meer en meer samen binnen het team en andere afdelingen.

Wat ga je doen?

Je controleert zelfstandig of bedrijven in het middensegment voldoen aan de milieuwet- en regelgeving. Ook voer je aspectcontroles uit op lozingen, geluid, energie, lucht en afval. Met jou willen ze bekijken of je voorkeur uitgaat naar het onderdeel agrarisch of industrie.

Je signaleert en rapporteert over risico’s, afwijkingen en overtredingen. Je adviseert over maatregelen en beoordeelt samen met de juridische handhavers de relevantie en haalbaarheid van handhavingsbesluiten. Je stelt controlerapporten en bevindingenbrieven op en zorgt oor een complete registratie en dossieropbouw. Je signaleert vakinhoudelijke ontwikkelingen en levert input voor operationele beleidsuitgangspunten en processen.

Klachten en meldingen is een belangrijk onderdeel van de functie. Je draait samen met je collega’s als incidentcoördinator periodiek in onze 24/7 incidentendienst voor bouwen en milieu. Daarvoor moet je snel beschikbaar kunnen zijn buiten kantooruren. Tijdens de incidentendienst gebruik je onze dienstauto.

Functie-eisen

Je bent:

  • Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid;
  • Gedreven en flexibel;
  • Besluitvaardig en daadkrachtig.

Je hebt:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde opleiding op het gebied van milieu;
  • Drie jaar ervaring op het gebied van milieu;
  • Affiniteit met dienstverlening;
  • Een rijbewijs en je bezit een eigen auto;
  • Het is een pré als je aanvullende opleidingen hebt op het gebied van energiebesparing, PGS richtlijnen, activiteitenbesluit of agrarische activiteiten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het functieprofiel? Dan ontvangen wij graag 25 maart 2019 vóór 10:00 uur jouw motivatie die aansluit op het profiel en je cv, inclusief 1 referentie. Voor de sollicitatie of verdere informatie kunt je contact opnemen met: Karin Rezaie (Recruiter Ruimte) op 06-15874911/krezaie@langhenkel.nl of Mirte Bergsma (Junior Recruiter Ruimte) op 06-11221914/mbergsma@langhenkel.nl.

 

Delen!