De Langhenkel Groep zoekt per april voor een relatie in de provincie Flevoland een Senior projectleider Gebiedsontwikkeling voor de duur van ongeveer 12 maanden. De opdracht is voor 28-32 uur per week.

De organisatie

Kom werken bij een mooie gemeente met een ambitieuze bouwopgave voor de komende jaren en help ons deze positie te versterken! De gemeente is een jonge gemeente met lef. In veertig jaar tijd groeide de gemeente uit tot een gemeente met meer dan 40.000 inwoners. In deze organisatie worden talenten benut! De gemeente is opgedeeld in drie vakgebieden, namelijk Ruimtelijk Domein & Dienstverlening, Sociaal Domein en Bedrijfsvoering. Bij deze gemeente werken ze vanuit een gemeenschappelijke visie volgens de volgende organisatieprincipes: midden in de samenleving, verbinden, dienstverlenend, vertrouwen en gemeenschappelijke opgave.

Wat ga je doen?

Als senior projectleider ben je de persoon die zich bezig houdt met de ontwikkeling van ruimtelijke en mogelijk ook maatschappelijke opgaven binnen de gemeente. Dit doe je samen met multidisciplinaire projectteams waar je in de rol van projectleider functioneel leiding aan geeft. Ook ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de activiteiten. Je bent intern en extern het aanspreekpunt voor jouw projecten en bent tevens een sparringpartner voor je collega’s, teammanager en het college van B&W. Je voert onderhandelingen namens de gemeente en zorgt voor een goede uitkomst. Daarnaast denk je mee over de strategie over de woningbouw opgaven waar de gemeente voor staat.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op WO niveau in het ruimtelijk vakgebied, voorbeeld Planologie, Sociale geografie, Economische geografie of Bestuurskunde;
  • Je hebt ruime (minimaal 7 jaar in de afgelopen 15 jaar) aantoonbare werkervaring als projectleider in ruimtelijke projecten met geïntegreerd werken binnen multidisciplinaire projectteams, daarbij kun je geboekte successen en behaalde resultaten van de afgelopen 3 jaar aantonen;
  • Je hebt een uitgebreid netwerk of kunt dit snel ontwikkelen, wat kan worden ingezet om projecten tot een succesvol einde te kunnen brengen. Het is een must dat je beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden en ervaring hebt in de samenwerking met marktpartijen;
  • Je bent doelgericht en weet wat er in en rondom je projecten speelt en anticipeert daar vroegtijdig op;
  • Je hebt affiniteit met bestuurlijke- en maatschappelijke opgaven.

Daarnaast ben je een teamspeler die visie heeft en weet wat het is om aan te pakken en projecten van ontwikkeling tot realisatie te brengen. Je kunt goed plannen en organiseren, daarbij ben je klant- en servicegericht. Daarbij hou je het doel voor ogen en ben je resultaatgericht. In een complex speelveld opereer jij standvastig en doortastend; je bent een stevige sparringpartner.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het functieprofiel? Dan ontvangen wij graag 20 maart 2019 vóór 10:00 uur jouw motivatie die aansluit op het profiel en je cv, inclusief 1 referentie. Voor de sollicitatie of verdere informatie kunt je contact opnemen met: Karin Rezaie (Recruiter Ruimte) op 06-15874911/krezaie@langhenkel.nl of Mirte Bergsma (Junior Recruiter Ruimte) op 06-11221914/mbergsma@langhenkel.nl.

Delen!