Gemiddeld besteden mensen op de werkvloer 3,5 uur per dag aan het opnemen, verwerken en analyseren van informatie. Wanneer het lezen en opnemen van informatie beter en sneller gaat is er dus enorm veel winst te behalen en blijft er meer tijd over voor de echte kerntaken (het voeren van gesprekken, het geven van adviezen, het nemen van besluiten, etc).

 snellezen-cursus-extra De Online Cursus Snellezen biedt de oplossing. Deze cursus is in samenwerking met de Open Universiteit ontwikkeld. Het unieke aan deze Online Cursus Snellezen is dat je deze op elk moment van de dag kunt volgen (als je maar toegang tot internet hebt) en toch persoonlijk begeleid wordt in de technieken. Dit houdt in dat de cursus zich volledig aanpast aan jouw manier van lezen.

Binnen twee uur een verdubbeling van het leestempo en tekstbegrip

De cursus bestaat uit vier losse modules van elk 30 minuten die je kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. In elke module worden verschillende metingen gedaan, zodat direct zichtbaar is welke technieken voor jou het beste werken en wat je vooruitgang is. Je past de technieken gelijk toe op je eigen vakliteratuur zodat je kunt ervaren hoe het in de praktijk werkt. Tussendoor kun je vragen stellen aan de trainer en al je scores worden bijgehouden in een persoonlijk profiel.

Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

De resultaten

In de Online Cursus Snellezen ontdek je onder andere:

  • waarom we zo langzaam lezen en hoe je dit kunt voorkomen
  • hoe je niet meer afgeleid raakt tijdens het lezen
  • technieken om snel en nauwkeurig (complexe) informatie te lezen
  • de drie stappen van het snellezen
  • vijf technieken om teksten beter en nauwkeuriger op te nemen
  • hoe je informatie veel langer kunt onthouden
snellezen-cursus-hoofdstukken

Binnen twee uur verdubbelt het leestempo en stijgt het tekstbegrip met gemiddeld 154%. Bij metingen die drie maanden na de cursus zijn gedaan, is het leestempo verder toegenomen.

Wij bieden ook een reguliere training op het gebied van snellezen aan. De beschrijving daarvan staat hier.

Speciaal aanbod voor relaties van De Langhenkel Groep

De Online Cursus Snellezen kost normaal gesproken € 247,- per persoon. Tijdelijk is de cursus via deze website te bestellen voor € 125,- per persoon (vrij van btw). Deze actie geldt tot 1 maart 2015.

Vul het onderstaande formulier in om gebruik te maken van dit aanbod en de Online Cursus Snellezen te bestellen. Wij sturen dan zo snel mogelijk de inloggegevens. Je kunt vervolgens zelf bepalen wanneer je de cursus volgt.


Bestelformulier

Delen!