De Langhenkel Groep zoekt voor een relatie in de provincie Zuid-Holland een Coördinator AO / IC voor de periode van juli 2017 t/m september 2017 (optie tot verlenging nog niet bekend). De opdracht is voor 36 uur per week.

Opdracht

Als Coördinator AO en IC voer je samen met een aantal collega’s de verbijzondere interne controles uit en vervult een coachende rol.  Je rapporteert over bevindingen en aanbevelingen. Je signaleert en draagt bij aan de opvolging van die aanbevelingen en je stelt het controleplan van cluster bedrijfsvoering op. Je initieert risico-inventarisaties en neemt daar ook actief aan mee. Dat doe je voor de uit te voeren interne controles en het controleplan. Net als de andere medewerkers in het taakveld FC ben je een vakbekwame vertegenwoordiger vanuit het taakveld dat procesverantwoordelijk is voor alle IC processen binnen het controleplan.  Vanuit je vakmanschap volg je de actuele financiële ontwikkelingen op de voet en herken je vlot knelpunten en kan je deze vertalen naar de situatie. Verder ben je de vraagbaak van de collega’s op gebied van IC.

De juiste kandidaat

  • heeft minimaal HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde economische / financiële opleiding op HBO/WO-niveau
  • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring op het vakgebied AO/IC
  • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een coördinerende financiële functie bij de (lokale) overheid

Competenties

Je bent een verbinder, resultaatgericht en bestuurlijk sensitief.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het functieprofiel? Mail dan jouw motivatie die aansluit op het profiel, de competenties en het cv, inclusief 2 referenties aan czwier@langhenkel.nl. Uiteraard kun je ons ook bellen op 038 – 467 72 00 en vragen naar Cindy Zwier.

Delen!