Via samenwerking naar de vormgeving van een leefbaar sociaal domein


Heel-NederlandWie zijn wij?

Langhenkel Sociaal Domein Onderwijs is onderdeel van De Langhenkel Groep. De Langhenkel Groep bestaat bijna 30 jaar en is voor velen een begrip binnen het sociaal domein. Onze kenmerken zijn:

  • bijna 350 professionals in vaste dienst;
  • een netwerk van meer dan 500 gespecialiseerde freelancers;
  • een eigen opleidingstak, met een breed aanbod, die jaarlijks voor bijna 5000 personen cursussen, trainingen en/of opleidingen verzorgt;
  • een proactieve marktbenadering door met praktische oplossingen in te spelen op komende ontwikkelingen en door het vanuit een open houding zoeken naar samenwerking en kennisdeling.

De missie van Langhenkel Sociaal Domein

De Langhenkel Groep leidt primair talenten op voor tijdelijke opdrachten binnen het sociaal domein. Het gaat hierbij om specialisten op het gebied van onder meer onderwijs, wonen, werk, inkomen, zorg, welzijn, maatschappelijke ondersteuning, schulddienstverlening (waaronder bewindvoering), ruimte en milieu. Wij zijn ons er hierbij van bewust dat de professional binnen het sociaal domein steeds vaker over de grenzen van zijn of haar eigen specialisme heen moet kijken. De Langhenkel Groep speelt hierop in door verbinding te zoeken en te leggen tussen de verschillende spelers binnen het sociaal domein, om zo gezamenlijk vorm te geven aan een nieuwe maatschappelijke realiteit. Wij richten ons hierbij in het bijzonder op het onderwijs.


Voorbeelden van producten en diensten waarmee we u kunnen ondersteunen

Door onze brede inzet binnen het sociaal domein, kunnen we u op verschillende manieren ondersteunen. We noemen:


De Langhenkel Groep is een grote, betrouwbare detacheerder, opleider en adviseur met een lange staat van dienst. Wij zijn gecertificeerd/erkend door Cedeo, FLOW, KBvG, ADR, BPBI en SKJ en voor opleidingen vrijgesteld van BTW ingevolge periodieke audits door het CRKBO. Onze organisatie is gecertificeerd volgens de NEN 4400.

Een vacature, opleidingsverzoek of een vraag?

Wilt u eens van gedachten wisselen of heeft u een vraag of verzoek? Neem dan gerust contact op met onze senior regiomanager Irene Weertman-Halfwerk of Marianne Muns en Evelien Booij van Langhenkel Opleiding, Training & Advies.

ireneIrene Weertman-Halfwerk
Senior regiomanager Sociaal Domein / Advies
iweertman@langhenkel.nl

LI_kl

 

evelienEvelien Booij
Langhenkel Opleiding, Training & Advies
ebooij@langhenkel.nl

LI_kl

 

marianneMarianne Muns
Langhenkel Opleiding, Training & Advies
mmuns@langhenkel.nl

LI_kl