samensterkProfessionals in een publieke functie komen regelmatig in aanraking met mensen met psychische kwetsbaarheden. Het is over het algemeen niet eenvoudig een psychische kwetsbaarheid te herkennen en het is nog minder makkelijk om hiermee zodanig om te gaan dat men in staat is om effectief te communiceren. Om de professionals hierin vaardig te maken, is het mogelijk om een training te volgen. Presentatrice Angela van den Broek van het programma Samen Sterk nam een kijkje bij Langhenkel Opleiding, Training & Advies om een dergelijke training bij te wonen en ging in gesprek met onze trainer Henrie de Jong om meer te weten te komen over de meerwaarde van deze training. Kijk hier naar het verslag:

Samen Sterk is een televisieprogramma waarin getoond wordt hoe we als land, als zorgverlener en als cliënt samen sterk kunnen staan. Of het nou gaat om gezinsbegeleiding, langer thuis blijven wonen, een kunstmatige knie, acupunctuur of zelfs een operatieve ingreep: door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er samen voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden. Niemand hoeft dit alleen te doen en voor iedereen is er een oplossing mogelijk. In Samen Sterk komen al deze oplossingen voor vaak actuele vragen en situaties aan bod.

Meer informatie over de Training omgaan met mensen met psychische kwetsbaarheden en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u hier. We kunnen deze training ook bij u in huis (in company) verzorgen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 038 – 46 77 200 of mailt u naar opleidingen@langhenkel.nl.

Delen!