Het traineeship juridisch medewerker omgevingsrecht van Langhenkel Ruimte

Door de toenemende vraag uit de markt naar goed opgeleid, jong talent, zijn wij begin september gestart met onze Opleiding tot junior juridisch beleidsmedewerker omgevingsrecht. Vanuit Langhenkel Ruimte investeren wij graag in deze ambitieuze starters door middel van een grondige scholing. Dit doen we ook door het bieden van zekerheid in de vorm van een jaarcontract en door onze starters individueel te begeleiden naar en tijdens leerzame opdrachten.

De trainee juridisch beleidsmedewerker omgevingsrecht van Langhenkel Ruimte

img_0117Door de toenemende vraag uit de markt naar goed opgeleid, jong talent, zijn wij begin september gestart met onze Opleiding tot junior juridisch beleidsmedewerker omgevingsrecht. Vanuit Langhenkel Ruimte investeren wij graag in deze ambitieuze starters door middel van een grondige scholing. Dit doen we ook door het bieden van zekerheid in de vorm van een jaarcontract en door onze starters individueel te begeleiden naar en tijdens leerzame opdrachten.

Van junior tot senior
Alweer 13 jaar geleden heeft de Langhenkel Groep de genoemde succesvolle en hoog aangeschreven opleiding voor het eerst verzorgd. Anno 2016 zijn meerdere medewerkers van toen nog steeds bij ons in dienst. Wij gaan voor kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit. Voor meer informatie over onze opleiding, klik hier.

Het profiel van onze trainee
De huidige lichting van trainees zijn allemaal recentelijk afgestudeerden met een studie planologie, milieu of rechten op HBO- of WO-niveau. Onze trainees hebben verschillende achtergronden, maar hebben ook een paar dingen gemeen:

  • goede communicatieve vaardigheden;
  • een enorme dosis motivatie, energie en enthousiasme;
  • voorafgaande stage-ervaring bij de overheid;
  • actuele kennis van wet- en regelgeving.

Reserveer nu al uw eigen trainee

Als onze trainees op 17 oktober de opleiding succesvol hebben weten af te ronden, zijn zij vanaf dat moment beschikbaar voor uw organisatie. Ze zijn dan breed inzetbaar binnen het werkveld Ruimte/ Omgevingsrecht bij gemeenten, provincies, waterschappen of omgevingsdiensten in heel Nederland. U kunt daarbij denken aan functies als medewerker vergunningverlening of medewerker toezicht, medewerker handhaving of medewerker grondzaken en natuurlijk als beleidsmedewerker Ruimte en Omgevingsrecht. Wat betreft de uit te voeren werkzaamheden kunt u bijvoorbeeld denken aan het controleren van juridische dossiers, het opstellen van bestemmingsplannen, het voorbereiden van bezwaar met een jurist of iets anders dat in het verlengde ligt van hun opleiding.

Uitstekende ondersteuning, minimale belasting van uw medewerkers

Tijdens het praktijkgedeelte van het traineeship zal er vanuit Langhenkel Ruimte veel individuele begeleiding worden geboden aan de trainees, zodat uw organisatie zo min mogelijk wordt belast en de productie van onze trainee snel op niveau is. Daarnaast wordt er geregeld geëvalueerd met de opdrachtgever. Zowel de trainee als de opdrachtgever heeft te maken met één contactpersoon.

De kosten van het traineeship voor drie maanden

Het praktijkgedeelte van het traineeship bij een van onze opdrachtgevers duurt in principe drie maanden.

  • 17 oktober – 17 november; gratis met uitzondering van de reiskosten
  • 17 november – 17 december; uurtarief van € 32,50
  • 17 december – 17 januari; uurtarief van € 35,00
  • 17 januari – 17 mei; uurtarief van € 37,50

De hierboven genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten en btw.

Interesse of meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de inzet van één van de trainees of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: 038-4677200.

 

Delen!